Det er ikke uden grund at ejendomsmæglere opfordrer dig til at bage boller inden en fremvisning af dit hus.

Uanset om det er bevidst eller ubevidst, så kan en duft ændre din opfattelse af et rum – er det behageligt at være i?

I modsætning til duftlys og elektriske duftfriskere, kræver duftpinde ikke brug af ild, en stikkontakt eller batterier. I stedet er det de naturlige rattan pinde der trækker duftolierne op af flasken hvor efter duften fordampes ud i rummet. De kræver ingen vedligehold og holder i ca 6 månder, afhængig af antallet af pinde. Derfor er de den mest naturlige og nemmeste måde at få dit hjem til at dufte friskt. 

Videnskabelige studer har bevist, at dufte interagerer med vores hjerne og påvirker vores humør. Duftpinde er altså med til at skabe den rigtige stemning på din arbejdsplads eller i dit hjem. Vi anbefaler at du regelmæssigt vender pindene, for at vedligeholde duften længere.

Byd gæster velkommen men en frisk duft, fra duftpinde der frigiver aromaer hele dagen.  

Er du mest til duften af Middelhav eller foretrækker du energien og duften fra spa og wellness

Duftpinde til badeværelset holder længere end et duftlys og så skal du ikke bekymre dig som flammen når du forlader rummet. De elegante flakoner får forskellige farver fra den koncentrerede æteriske olie, som kendetegner hver duft. Flakonerne kan genopfyldes og duften bliver “spredt” af de fine og enkle rattan pinde. Duftspektret dækker et bred sortiment, lige fra de skønne blomserdufte til de maskuline dybe toner. 

Flakonens design er vigtig

Smalhalsede flakoner doserer duften i de rette mængder, fordi den smalle hals lader lige præcis den rette mængde olie fordampe. For duftpindende fra Erbario Toscano, betyder det at de holder i min. 6 måneder, afhængig af hvor mange pinde du bruger og hvor ofte du vender pindene.duftpinde med lavendel i 3 størrelser

Duftpindene forhandles i 3 størrelser: 100 ml – 250 ml og 1000 ml.

Sådan bruger du duftpinde til badeværelset

1: Åben proppen på flakonen

2: Anbring de medfølgende rattan pinde i flakonen.
3: Brug kun det nødvendige antal pinde i forhold til rummets størrelse. HUSK du kan altid fjerne eller sætte flere i, for at dosere duften korrekt i rummet.
4: Vend pindene efter ca 15 min, så den tørre ende kommer ned i flakonen og den våde del kommer op
5: Lad duftpindene virke og fornem den subtile og luksuriøse duft i rummet.
6: Hvis du enkelte dage ønsker en kraftigere duft, vender du blot rattan pindene – så øges duften i rummet. Dette gøres efter behov.

NYTTIGE TIPS

  •   Færre pinde betyder mindre tydelig duft
  • I små rum, som feks badeværelser, kan du bruge færre pinde. På kontorer med flere personer, bør du starte ud med 3 pinde og øge antallet hvis nødvendigt.
  •  Duftpinde på feks badeværelset erstatter duftlys
  • Hvis du vil undgå partikler fra duftlys, bør du erstatte duftlysene med duftpinde. Mange steder er det også forbudt at tænde duftlys, det gælder feks kontormiljøer og offentlige steder. Her kan du nemt erstatte lysene med duftpinde.