Denne rumdufter er nem og enkel at anvende.

Man stikker en pind ned i væsken, væsken trækker sig så op gennen pinden og udskiller en frisk duft af Italien, jo flere pinde man stikker i væsken, jo kraftigere bliver duften.

rumdufter til badeværelse og soveværelse

Rumdufterens parfumerede pinde hjælper med at holde dit hjem velduftende i flere uger. Der er en aromatisk rumduft til alle rum hjemmet. Få fortryllende omgivelser i opholdsrum, på kontoret eller i venteværelser. Hver enkelt duft har en markant duftnote, som så suppleres med andre raffinerede nuancer og formes til et perfekt duftbillede. Som vanligt fra det italienske mærke findes rumduftene også i et elegant look. Flakonerne har en ikonisk, transparent form med en flot farvevirkning. Selve duften kan doseres med de medfølgende rattanpinde. Jo flere pinde, man stikker ned i rumduftene, jo mere intensivt bliver også duften afgivet fra væsken i flakonen. På den måde kan duftene også helt specielt tilpasses efter dine egne præferencer og rummenes størrelse.

Rattanpinde

Rumduften leveres med rattan pinde, som man sætter ned i flasken for at få duften til langsomt at brede sig i rummet. Hvis du bruger rumdufteren i et mindre rum, f.eks. badeværelset, skal du ikke bruge mere end et par pinde ad gangen, og rumduften holder dermed længe.

Italiensk dufthåndværk sørger for drømmende og tillokkende omgivelser
Hver enkelt duft i vores sortiment hæver sig tydeligt over dens beslægtede kreationer, og det brede sortiment af rumduftere kan derfor anvendes når årstiderne skifter. Til hver rumduft findes udover pinde også en praktisk refill-flaske. Disse flasker indeholder de samme duftessenser og kan anvendes til at fylde rumdufteren op igen ved behov. Det sparer ikke kun penge på lang sigt, da man ikke skal købe en helt ny flakon, men sikrer også, at der altid er nok af yndlingsduftene i huset.

rumdufter brug få eller flere pinde - vælg din egen personlige rumduft

Rumduft til alle rum

Frisk rumduft til brug i hjemmet, kontoret eller noget helt andet med de skønne duftpinde fra Erbario Toscano. Duftpindene står i en enkel og elegant glasflaske med op til 8 pinde, som bruges efter rummets størrelse og hvor stærk duften skal være.

Rumdufte til hjemmet kan virke sansepirrende, så frisk luften op i alle rum i dit hjem, med skønne duftpinde og rumduft, som giver en god aroma i hele huset. Duftfrisker til hele hjemmet.