Handelsbetingelser

Disse betingelser finder anvendelse for køb af varer købt på Koro.dk

Anvendelse

Disse generelle forretningsbetingelser gælder for salg af varer fra Koro.dk til vores kunder. Forretningsbetingelserne er kun gældende, når der handles med forbrugere på www.koro.dk (herefter kaldet Koro.dk). Koro.dk drives af firmaet No92.

Om firmaet No92

Firmaet No92 (CVR: 39051737) er beliggende på Hjortshøjvangen 92, 8530 Hjortshøj. Firmaet No92 blev etableret i 2017 og driver kontor fra nævnte postadresse samt driver webstedet www.koro.dk.
Spørgsmål og bemærkninger kan rettes til den nævnte adresse eller via mail til info@koro.dk.
Kundeservice hos www.Koro.dk kan også kontaktes på 50 55 25 65. Vores kundeservice har åbent alle hverdage fra 9:00 – 16:00, fredag fra 9:00 – 15:30.

Bestilling og ordrebekræftelse

Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen og indtast dine personlige oplysninger og vælg forsendelses- og betalingsmåde.
Acceptér vores forretningsbetingelser og tjek, at alle oplysninger er korrekte. Når bestillingen er udfyldt og godkendt, vil vores system sende dig en e-mail, hvori der angives hvilke produkt(er), du har købt. Sørg derfor altid for at tjekke, at din mailadresse er angivet korrekt.
Hvis du ikke modtager en e-mail, kan dette skyldes at din e-mail ikke har været angivet korrekt, i så fald kan du kontakte vores kundeservice for at få bekræftet, om vi har modtaget din bestilling: info@koro.dk
Når vi afsender din vare, vil du modtage en faktura og information om, at varen er afsendt, samt et Track-and-Trace nummer, så du kan følge din pakke.

Priser og betaling

Priser på koro.dk er i danske kroner, og totalbeløb bliver angivet inklusiv dansk moms og andre danske afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.
Koro.dk opdateres løbende og alle priser er dagspriser. Koro.dk kan løbende ændre disse, men naturligvis ikke for så vidt angår allerede bestilte varer. Levering og priser er kun gældende i Danmark.
Betaling kan foretages med følgende dansk udstedte betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, Visa Elektron, MasterCard, Maestro, American Express og JCB.
Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Beløbet bliver først trukket fra din konto, når din bestilling forlader vores forsendelseslager.
Ved betaling med udenlandske kreditkort eller andre kreditkort udstedt i Danmark, må der påregnes gebyrer pålagt af NETS (tidligere PBS).
Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL) og opbevares ikke af firmaet. Det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken vi eller andre har mulighed for at læse dataene.
Du har altid ret til og mulighed for at kontakte www.koro.dk’s kundeservice for at få indsigt i, hvilke data der er registreret om dig, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering.

Levering

Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi har modtaget din bestilling, og ordrebekræftelsen er afsendt af Koro.dk. Hvis en vare mod forventning er udsolgt, sender vi besked om, hvornår varen kan forventes at blive leveret.

Koro.dk er ikke ansvarlig for forsinkelser, der skyldes forhold hos fragtfirma eller andre forhold uden for Koro.dk’s kontrol, med mindre andet følger af ufravigelige bestemmelser i dansk lovgivning.

Nem retur

1.Pak varen forsvarligt ind og påsæt navn og adresse på modtager
3. Aflevér pakken i en Pakkeshop eller på posthuset, afhængigt af hvordan pakken skal leveres

Fortrydelsesret

Ifølge dansk lovgivning har du 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af varen efter forbrugeraftalelovens § 17.

Fortrydelsesretten forudsætter, at varen er i original emballage, og at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Ved brug af fortrydelsesretten skal du inden 14 dage give Koro.dk meddelelse om fortrydelsen i en utvetydig erklæring, enten ved brev eller e-mail. Du skal selv betale for returfragten, når du gør brug af fortrydelsesretten.

Sammen med varen bedes du vedlægge denne returformular (udfyldt). Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesfristen, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Dine penge returneres, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Tilbagebetalingen gennemføres uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Du kan naturligvis ikke få mere udbetalt, end der står på fakturaen. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lignende.

Vi forbeholder os ret til at fratrække en forholdsmæssig andel fra dit returbeløb, såfremt varen er brugt, eller du ikke har returneret varen i den intakte originale emballage, hvis du har skrevet eller sat mærkater på emballagen eller på andre måder har forringet dens værdi.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende information følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, fakturanummer, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Vi forbeholder os retten til at afvente modtagelsen af varen, før købesummen refunderes.

Returnering foretages til:
Koro – Denmark
Hjortshøjvangen 92
8530 Hjortshøj
Tlf. 50 55 25 65

Såfremt du returnerer en vare, bærer du selv risikoen for varen, indtil vi modtager varen. Forsvinder varen eller bliver den beskadiget under returforsendelsen til koro.dk, er det derfor dig selv, der hæfter for varen.

Reklamation

Ved fejl eller mangler på varen, kan du kontakte www.koro.dk på førnævnte e-mail, adresse eller telefonnummer. Du har 2 års reklamationsret fra den dag, varen er modtaget.
Efter forudgående aftale med www.koro.dk sendes varerne retur ved reklamation. Det er dog en forudsætning at du har kontaktet www.koro.dk, og at disse fejl eller mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen.
Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage. Dvs. du får en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over, såfremt din reklamation er berettiget.
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Varen sendes til:
Koro – Denmark
Hjortshøjvangen 92
8530 Hjortshøj

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Du bærer selv udgiften til returfragt.

Personoplysninger

Koro.dk behandler dine persondata i overensstemmelse med persondataloven og European General Data Protection Regulation 2018. Du kan kontakte koro.dk, såfremt der ønskes oplysninger om, hvilke data, der behandles om dig, eller hvis oplysningerne ønskes slettet eller korrigeret.

For at du kan indgå aftale med os på koro.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos koro.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles, og hvorfor.
www.koro.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige er firmaet No92 med CVR-nummer: 39051737

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til koro.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.koro.dkhar du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.koro.dk via e-mail info@koro.dk.
Vi forbeholder sig retten til, at udsende nyhedsbreve til handlende på koro.dk, der har givet deres samtykke hertil ved købets afslutning, jf. Markedsføringslovens § 6. Denne tjeneste kan til enhver tid frameldes.
På koro.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Der anvendes session cookies under ordre-afgivning. Disse slettes automatisk ved ordreafslutning, eller -afbrydelse.

Diverse

Der tages forbehold for prisstigninger, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl.
Ved accept af disse forretningsbetingelser accepterer du, at bekræftelse på aftalen med koro.dk kan fremsendes pr. e-mail, og at de i forbrugeraftalelovens § 8, stk. 1 nævnte oplysninger gives ved fremsendelse af disse forretningsbetingelser pr. e-mail.

Hvis nogen del af disse generelle betingelser skulle blive anset for retsstridige og ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af disse generelle betingelser.

Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole.

Klager

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice jf. ”Om www.koro.dk”.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet. Der henvises til Forbrugerklagenævnets hjemmeside: http://www.forbrug.dk/Dine-klagemuligheder/Saadan-klager-du/Klag-til-Forbrugerklagenaevnet