Om Erbario Toscano

Helt nye italienske livsstilsprodukter.

Mangel på sol og lys i Danmark kan vi ikke gøre så meget ved, men derfor kan du sagtens omgive dig med Toscanske dufte, både på kroppen og i mit hjem.

Erbario Toscano’s mål er netop at indkapsle de mange duftindtryk, man får i Italien, så oplevelsen af dette skønne land, kan spredes over grænserne og nå os, der bor i det høje nord.

Nu kan disse italienske livsstilsprodukter også fået i Danmark, importeret af Bringhomeitaly.

Brandet Erbario Toscano er kendt af Toscana entusiaster i store dele af verden – produkterne til krop og hårpleje samt de smukke duftdiffusere, er indbegrebet af Toscansk autencitet.

Erbario Toscano’s kropsprodukter, parfumer og duftpinde er raffinert ”håndværk” i en smuk indpakning og de er derfor også den idelle gave, ved en hver lejlighed. Erbario Toscano er indbegrebet af den italienske livsstil.

Italiensk luksus!

Erbario Toscano er et italiensk univers af lækre hudpleje – og livsstilsprodukter, designet og udviklet i Italien. Alle serier er skabt i et innovativt univers, inspireret af italiensk elegance og skabt med ingredienser fra naturens skatkammer. Vores serier indeholder blandt andet italiensk olivenolie – 100% økologisk naturligvis. Og så er der truffet et bevidst valg om at alle produkter er parabenefri, de er uden mineralske olier, uden SLS/SLES og selvfølgelig ikke testet på dyr.

Naturen er vores fælleseje. Derfor udvikler Erbario Toscano plejeprodukter, men stor respekt for – og hensyn til – miljøet. Derfor er alt emballage genanvendeligt.

Naturlige ingredienser

Med Erbario Toscano får du produkter med milde og nærende ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres plejende egenskaber og naturlige dufte. Der bruges kun det bedste fra naturen og udelukkende aromaer og ingredienser som forkæler alle dine sanser og giver velvære til både krop og sjæl. Du får produkter til hele familien – både til store og små.

Erbario Toscano produkter er baseret på rene og naturlige principper…. her får du, miljørigtig hudpleje, der gør det nemt at vælge både hudpleje- og livstilsprodukter.