Der findes herredufte som, når man “møder” dem, får én til at tænke “bare det var mig”. Pepe Nero til mænd er sådan en duft!

Det er en parfume der dufter af mand!. Punktum!. Det kan ikke beskrives på anden måde.
Og den dufter ikke bare af en hvilken som helst mand: den dufter af én af de mænd som er lidt “tough”, på den maskuline måde – men præcis så smuk at han tiltrækker alle.

pepe-nero-med-peberkværn

Pepe Nero er en overture af appelsin, citron, grapefrugt og hybenrose: frisk krydret og skarp. Med det samme du bruger den er den stærk og heftig, men efter få minutter åbner de blide dufte sig. Den varme duftkombination af jasmin og magnolia, sammen med cedertræ og peber. Den lukker med dufte af træ og rav, som efterlader et sensuelt spor af patchoui og lemongræs.

Hvis den kan sammenlignes med noget, så vil det feks være chili chokolade: hensmeltende og sødt krydret. Eller hvis den var et stykke tøj: et par stramme jeans, i en sexet, rå og slidt denim som fremhæver kroppens muskler. Hvis den var en scene fra en film ville den være Rhett Butler i “Borte med blæsten”, i den scene hvor han siger “Frankly I don’t care” til Rosella O’Hara. Hvis den var en drink ville den være en bitter: lige når du først smager den, er den bitter, men hurtigt spreder der sig en skøn varme og eftersmag. Hvis den var et stykke tekstil, ville det være sort blonde eller tyk fløjl: blødt, varmt og sensuelt.

pepe-nero-parfume-erbario-toscano_kvinde

Det er en kraftig parfume, den er ærlig, den er gennemtrængende, men den er også frisk, med citrus noter. Og netop derfor, bliver den ofte kategoriseret som en uni-sex parfume. Kvinder kan også sagtens blive forfalden til denne skønne duft.

pepe-nero-parfume-erbario-toscano

Pepe Nero er en populær duft – både blandt mænd og kvinder. Det er en meget sensuel duft! Den er på en gang essensen af mand – men på samme tid feminin og sød. Hvis du kan lide Terre d’Hermes, vil du elske denne.Det bedste ved parfumer er når pris og kvalitet hænger sammen. Her får du parfume produceret af de bedste italienske råvarer, uden duftspor af sprit og alkohol – i et prisniveau hvor alle kan være med. Og som en ekstra bonus, er det ikke kun parfume i serien. Du finder også anti-age ansigtscreme til mænd, bodyshower, barbercreme og meget mere. En hel serie med den fantastiske herreduft.

pepe-nero-med-kaffemølle

Hvis du ikke er helt overbevist, men du gerne vil prøve duften inden du kaster dig ud i det helt store indkøb, kan du få den luksuriøse duft i ministørrelse.

Kender du serien i forvejen? Har du prøve andre af Erbario Toscano’s produkter? Kan du lide dem?
Giv os din kommentar og glem ikke at følge os på facebook og instagram