Prøv de lækre duftolier fra Erbario Toscano for et mere naturligt og velduftende hjem.

En duftolie giver god stemning i hjemmet og handler ikke kun om duftindtryk, men også om synsindtryk. De spreder altså ikke kun forsigtigt og langsomt duften i dit hjem. De er også et flot, elegant og dekorativt element.

Duftolier er med til at sprede en hyggelig stemning i alle husets rum. Naturlige duftolier fra Erbario Toscano fjerner mislugt effektivt og erstatter med ren, frisk duft i dit hjem. Brug derfor gerne en duftolie både på badeværelset, i stuen og entréen.

Duftolierne, som fås i varianter med for eksempel citrus, lavendel, figen, granatæble, vanille og skovbær.

Duftolie fra Erbario Toscano, som fås i varianter med for eksempel citrus, lavendel, figen, granatæble, vanille og skovbær.

Alle varianterne bringer dine tanker hen på planter, blomster og frugter, som findes i de italienske haver, bjerge og skove. Og du vender bare rattan stængerne, når du syntes, at de er tørret ud.

Sådan bruger du duftolie

Åben flakonen, og sæt rattanpindene ned i væsken. På grund af pindenes vifteform fordeles duften optimalt i rummet. Du kan styre duftens intensitet ved at øge, eller reducere antallet af pindene. Du kan vende pindene hver 3-4 dag for at intensivere duften.

Find din favorit duft blandt disse duftpinde